Uw apotheker(s):

M. Nijland, E.J.P. Brill & R.N. Santoe

Tel: 050 311 50 20

info@hanzeplein.nl

Ons team

 

Apotheek Hanzeplein is als één van de weinige apotheek in de provincie Groningen 7 dagen per week geopend. Parkeren kunt u (beperkt) voor de apotheek en in de parkeergarage van het UMCG. Het eerste half uur in de UMCG parkeerplaats is gratis.

Door onze professionele werkwijze zorgen wij ervoor dat we kunnen beschikken over voldoende informatie om voorgeschreven medicijnen op een verantwoorde manier aan u af te kunnen leveren. Ongeacht of u als patiënt bij ons ingeschreven staat of niet! Wij adviseren wel altijd een overzicht van uw eigen medicijnen bij u te dragen.
In een jonge en moderne stad als Groningen, moet ook de apotheek met zijn tijd meegaan. Apotheek Hanzeplein beschikt over een modern automatiseringssysteem, waarin zoveel mogelijk relevante informatie staat opgeslagen. Uiteraard zeer goed beveiligd tegen onrechtmatig gebruik. Daarnaast zijn wij via het grootste zorgnetwerk van Nederland gekoppeld met vele andere zorgverleners in de provincie, waaronder apotheken, huisartsen en ziekenhuizen. Tenslotte treft u op deze website enkele mogelijkheden aan die het voor u kinderlijk eenvoudig maken om uw herhalingsrecepten aan te vragen. Zonder dat u daar één telefoontje voor hoeft te plegen! Of kijk eens rond in onze uiterst complete webshop voor drogisterij artikelen.

De apothekers en assistenten in onze apotheek zijn goed opgeleid en worden regelmatig bijgeschoold om zo goed op de hoogte te blijven. Wij zijn een klantgerichte farmaceutische onderneming. Onze primaire taak is het afleveren van geneesmiddelen, gezondheids- en thuiszorgartikelen. U kunt bij ons terecht voor advies, service en begeleiding van uw geneesmiddelengebruik. Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Daarbij komt de zorg rondom het receptgeneesmiddel natuurlijk op de eerste plaats, maar ook voor informatie over zelfzorgartikelen en medische hulpmiddelen bent u bij ons aan het goede adres. Ons team is gemotiveerd om de patiënt zo goed en efficiënt mogelijk te helpen. Alle leden van het team dragen verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van de apotheek.

Regelmatig worden wij getoetst door een onafhankelijke instantie en van tijd tot tijd wordt uw mening ook gevraagd. Mocht u niet tevreden zijn over ons werk of heeft u een idee hoe wij ons werk zouden kunnen verbeteren? Laat dit dan aan ons weten.

Apothekers
Drs. Martin Nijland
Drs. E.J.P. Brill
Drs. R.N. Santoe